Welkom bij Julia Grosfeld Fotografie! 

Ik ben Julia Grosfeld, 25 jaar, fulltime fotograaf en gek op fotografie. Ik woon in Bergen op Zoom. Mijn passie voor fotografie is al op jonge leeftijd ontstaan tegelijkertijd met mijn liefde voor zo'n beetje alles waarbij ik creatief bezig kan zijn. Ik ben een persoon die probeert in alles iets moois of interessants te zien en sinds 2018 leg ik dit ook vast met mijn camera. Ik fotografeer het liefst buiten maar voor portretten en zwangerschap shoots maak ik zo nu en dan gebruik van mijn studio. 

Mijn fotografie is zacht, tijdloos, romantisch en creatief, ik leg het liefst mooie, bijzondere gebeurtenissen en emoties vast. Ik wil dat jij geniet van de shoot en je op je gemak voelt, dat als je thuis bent je terug denkt op een leuke middag/dag. 

Naast mijn werk als fotografe heb ik natuurlijk ook nog een persoonlijk leven, ik heb ik 2 katten (James & Bella), speel ik hockey en borrel graag met vriendinnen. 

Reviews

Reviews

“Julia heeft een hele mooie photoshoot voor ons verzorgd. Het is wat anders dan andere photoshoots.

Door haar creatieve ideeën hebben we een mooie idyllische shoot gedaan op het strand. Ze waardeerde ook erg onze eigen input.

Daarnaast heeft Julia ervoor gezorgd dat ik me erg op mijn gemak voelde tijdens de shoot. Echt een aanrader”