Relaxte, liefdevolle shoot

Een relaxte, liefdevolle fotoshoot waarbij jullie je op je gemak voelen, dat is waar het bij mij om gaat. Ik leg de speciale momenten vast, probeer ze te vangen met mijn camera. 

Tijdens de shoot geef ik jullie kleine opdrachtjes zodat jullie poseren zonder dat jullie het door hebben en je spontane foto's krijgt waarbij jullie liefde voor iedereen te zien is! Samen zorgen we ervoor dat je nog lange tijd terug kijkt op een gezellige shoot en waardevolle foto's vol emotie.

Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot boeken? Heb je nog vragen of wil je mijn brochure met mijn prijzen ontvangen? Stuur dan een berichtje naar mijn mail of neem contact op via het contact formulier. Nadat je gekozen hebt welk pakket je wilt aan de hand van de ontvangen brochure, kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken. In overleg kiezen we een passende locatie en datum. Een aantal dagen voor de shoot ontvang je via de mail een stijlgids met tips over kleding, haar, etc. Na de fotoshoot ontvang je een factuur en na gemiddeld 14-21 dagen de foto's via een online album. Via dit album kun je de foto's downloaden. 

Wil je na de shoot prints van jouw foto's bestellen of een album laten maken? Dit kan via de webshop op mijn site of door mij een berichtje te sturen waarna we bespreken wat je wilt en wat de kosten daarvoor zijn.

Kjenta​

Bij het boeken van onze vakantie in Oesterdam leek het ons ideaal om de eerste verjaardag van ons zoontje in beeld te brengen. Na wat opzoekwerk voor een fotograaf kwam ik bij Julia terecht en we boekten bij haar een familieshoot. Onze verwachtingen die we vooraf meedeelden in de vragenlijst werden perfect ingevuld! Je had geduld met ons zoontje en was zo goed in omgang met hem.

Wat een toppertje ben jij! Een pluspunt vind ik zeker de preview binnen 24h! Julia, je bent een heel fijn persoon, we hebben ons het volledige uurtje op ons gemakje gevoeld bij jou!

Sanne

Begin deze maand een familieshoot gehad bij Julia. Wat hebben wij een gezellige avond gehad! Julia is erg sociaal en creatief waardoor je je snel op je gemak voelt, ook voor de camera. Voor mij niet de eerste keer dat ik een fotoshoot bij Julia heb gehad maar ik word altijd weer zo verrast door de prachtige foto’s die ze maakt!

Jasmijn

Wat een mega leuke fotograaf, dat mag absoluut gezegd worden! Julia is ontzettend flexibel & erg meedenkend! Je krijgt ontzettend snel al een sneak peek. De volgende shoot staat al op de planning! Echt een dikke aanrader!Meer van mijn werk