Relaxte, gezellige shoot

Een relaxte, gezellige fotoshoot waarbij jullie je op je gemak voelen, dat is waar het bij mij om gaat. Ik leg de speciale momenten vast, probeer ze te vangen met mijn camera. Dit kan in het bos, op het strand, in een binnen locatie of een andere locatie die. jouw voorkeur heeft. Samen zorgen we ervoor dat je nog lange tijd terug kijkt op een gezellige shoot en waardevolle foto's vol emotie. 

Na de shoot krijg je een combinatie van foto's geleverd, groepsfoto's, portretten, close ups, etc.


Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot boeken? Heb je nog vragen of wil je mijn brochure met mijn prijzen ontvangen? Stuur dan een berichtje naar mijn mail of neem contact op via het contact formulier. Nadat je gekozen hebt welk pakket je wilt aan de hand van de ontvangen brochure, kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken. In overleg kiezen we een passende locatie en datum. Een aantal dagen voor de shoot ontvang je via de mail een stijlgids met tips over kleding, haar, etc. Na de fotoshoot ontvang je een factuur en na gemiddeld 14-21 dagen de foto's via een online album. Via dit album kun je de foto's downloaden. 

Wil je na de shoot prints van jouw foto's bestellen of een album laten maken? Dit kan via de webshop op mijn site of door mij een berichtje te sturen waarna we bespreken wat je wilt en wat de kosten daarvoor zijn.


Kjenta​

Bij het boeken van onze vakantie in Oesterdam leek het ons ideaal om de eerste verjaardag van ons zoontje in beeld te brengen. Na wat opzoekwerk voor een fotograaf kwam ik bij Julia terecht en we boekten bij haar een familieshoot. Onze verwachtingen die we vooraf meedeelden in de vragenlijst werden perfect ingevuld! Je had geduld met ons zoontje en was zo goed in omgang met hem.

Wat een toppertje ben jij! Een pluspunt vind ik zeker de preview binnen 24h! Julia, je bent een heel fijn persoon, we hebben ons het volledige uurtje op ons gemakje gevoeld bij jou!

Lieve

Van de zomer hebben wij een fotoshoot gedaan bij Julia. Het was een cadeau om aan de ouders te geven, dus iedereen moest erop. Dit was nog best een opgaven, we waren met een gezelschap van acht & een hond!! Maar dit was voor Julia geen probleem, ze neemt alle tijd om je op je gemak te stellen en zorgt dat iedereen er goed op staat. We zijn super blij met het eindresultaat. Het was een geslaagd cadeau!!

Sanne


Begin deze maand een familieshoot gehad bij Julia. Wat hebben wij een gezellige avond gehad! Julia is erg sociaal en creatief waardoor je je snel op je gemak voelt, ook voor de camera. Voor mij niet de eerste keer dat ik een fotoshoot bij Julia heb gehad maar ik word altijd weer zo verrast door de prachtige foto’s die ze maakt!


Meer van mijn werk