Ten eerste gefeliciteerd met jullie verloving!

Willen jullie je verloving laten vastleggen (tip voor de partner die het aanzoek gaat doen!!) of na de verloving een shoot om de verloving te vieren? Dan kan ik jullie daarbij helpen! Bij het bruiloft pakket Groot zit een verloving shoot inbegrepen.

Indien ik jullie verloving vastleg heb ik van te voren contact met je en zorg ik dat alles geheim blijft natuurlijk! Bij een shoot na de verloving maken we een afspraak voor de shoot en kiezen we onder andere een locatie. Natuurlijk krijgen jullie van mij een stijlgids toegestuurd voor de shoot! 

Relaxte, liefdevolle shoot

Een relaxte, liefdevolle fotoshoot waarbij jullie je op je gemak voelen, dat is waar het bij mij om gaat. Ik leg de speciale momenten vast, probeer ze te vangen met mijn camera. Tijdens een verloving shoot leg ik ook details zoals bijvoorbeeld de verlovingsring vast!

Tijdens de shoot geef ik jullie kleine opdrachtjes zodat jullie poseren zonder dat jullie het door hebben en je spontane foto's krijgt waarbij jullie liefde voor iedereen te zien is! Samen zorgen we ervoor dat je nog lange tijd terug kijkt op een gezellige shoot en waardevolle foto's vol emotie.


Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot boeken? Heb je nog vragen of wil je mijn brochure met mijn prijzen ontvangen? Stuur dan een berichtje naar mijn mail of neem contact op via het contact formulier. Nadat je gekozen hebt welk pakket je wilt aan de hand van de ontvangen brochure, kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken. In overleg kiezen we een passende locatie en datum. Een aantal dagen voor de shoot ontvang je via de mail een stijlgids met tips over kleding, haar, etc. Na de fotoshoot ontvang je een factuur en na gemiddeld 14-21 dagen de foto's via een online album. Via dit album kun je de foto's downloaden. 

Wil je na de shoot prints van jouw foto's bestellen of een album laten maken? Dit kan via de webshop op mijn site of door mij een berichtje te sturen waarna we bespreken wat je wilt en wat de kosten daarvoor zijn.

Laurens & Max

Julia heeft een hele mooie photoshoot voor ons verzorgd. Het is wat anders dan andere photoshoots. 

Door haar creatieve ideeën hebben we een mooie idyllische shoot gedaan op het strand. Ze waardeerde ook erg onze eigen input. 

Daarnaast heeft Julia ervoor gezorgd dat ik me erg op mijn gemak voelde tijdens de shoot. Echt een aanrader


Roos & Rowan

Mijn vriend Rowan en ik hebben een geweldige shoot gehad met Julia. Ze is erg professioneel en zit bom vol goede ideeën voor de perfecte foto’s. Verder is het een gezellige meid die echt geniet van het maken van foto’s van andere. Wij hebben een gezellige middag gehad en de foto’s zijn super mooi geworden


Medy & Vincent

Een super leuke energieke meid die je vanaf het begin op je gemak stelt! Je krijgt veel foto’s afgeleverd die super mooi bewerkt zijn!!

Wij zijn heel erg blij met onze foto’s!! Prijs kwaliteit verhouding is top

Korting

Wil jij graag een shoot boeken bij mij en heb jij een locatie die op mijn Bucket list staat? Dan krijgen jullie 20% korting op de kosten om mij als fotograaf in te huren! (Kosten voor verblijf en reizen zijn hiervan uitgesloten, deze reken ik direct door of kunnen samen geregeld worden.) En een kleine tip, wil jij een shoot op zo'n gave locatie en zit jij te denken aan het doen van een aanzoek? Combineer dit dan! Een fotograaf je aanzoek vast laten leggen is altijd een goed idee en als het dan ook nog een gave locatie is helemaal!


Stuur mij in jouw aanvraag ook een bericht over mijn Bucket list zodat ik weet dat je gebruik wilt maken van de korting!


Mijn Bucket list:

  • Koppel/verloving shoot in 1 van de volgende plaatsen/landen:
  • Italië 
  • Schotland
  • Provence, Frankrijk 
  • Parijs, Frankrijk 
  • Santorini, Griekenland 
  • Koppel/verloving shoot boven op een berg 


Meer van mijn werk