Relaxte, liefdevolle shoot

Een relaxte, liefdevolle fotoshoot waarbij jullie je op je gemak voelen, dat is waar het bij mij om gaat. Ik leg de speciale momenten vast, probeer ze te vangen met mijn camera. 

Tijdens de shoot geef ik jullie kleine opdrachtjes zodat jullie poseren zonder dat jullie het door hebben en je spontane foto's krijgt waarbij jullie liefde voor iedereen te zien is! Samen zorgen we ervoor dat je nog lange tijd terug kijkt op een gezellige shoot en waardevolle foto's vol emotie.

Wil jij niet alleen een zwangerschap shoot maar ook een shoot om jullie zwangerschap aan te kondigen? Als je beide tegelijk bij mij boekt krijg je 50 euro korting op jullie zwangerschap shoot!

Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot boeken? Heb je nog vragen of wil je mijn brochure met mijn prijzen ontvangen? Stuur dan een berichtje naar mijn mail of neem contact op via het contact formulier. Nadat je gekozen hebt welk pakket je wilt aan de hand van de ontvangen brochure, kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken. In overleg kiezen we een passende locatie en datum. Een aantal dagen voor de shoot ontvang je via de mail een stijlgids met tips over kleding, haar, etc. Na de fotoshoot ontvang je een factuur en na gemiddeld 14-21 dagen de foto's via een online album. Via dit album kun je de foto's downloaden. 

Wil je na de shoot prints van jouw foto's bestellen of een album laten maken? Dit kan via de webshop op mijn site of door mij een berichtje te sturen waarna we bespreken wat je wilt en wat de kosten daarvoor zijn.Meer van mijn werk