Relaxte, liefdevolle shoot

Een relaxte, liefdevolle fotoshoot waarbij jij je op je gemak voelt, dat is waar het bij mij om gaat. Ik leg de speciale momenten vast, probeer ze te vangen met mijn camera. 

Tijdens de shoot geef ik je kleine opdrachtjes zodat je poseert zonder dat je het door hebt en je spontane foto's krijgt waarbij jou zwangerschap zo mooi mogelijk vastgelegd wordt! Samen zorgen we ervoor dat je nog lange tijd terug kijkt op een gezellige shoot en waardevolle foto's vol emotie. Natuurlijk leggen we jou alleen vast en indien je dit wilt kan jouw partner ook meekomen.


Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot boeken? Heb je nog vragen of wil je mijn brochure met mijn prijzen ontvangen? Stuur dan een berichtje naar mijn mail of neem contact op via het contact formulier. Nadat je gekozen hebt welk pakket je wilt aan de hand van de ontvangen brochure, kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken. In overleg kiezen we een passende locatie en datum. Een aantal dagen voor de shoot ontvang je via de mail een stijlgids met tips over kleding, haar, etc. Na de fotoshoot ontvang je een factuur en na gemiddeld 14-21 dagen de foto's via een online album. Via dit album kun je de foto's downloaden. 

Wil je na de shoot prints van jouw foto's bestellen of een album laten maken? Dit kan via de webshop op mijn site of door mij een berichtje te sturen waarna we bespreken wat je wilt en wat de kosten daarvoor zijn.


Client closet

De jurken die je ziet in de foto's zijn beschikbaar om gratis te gebruiken tijdens mijn shoot! Ook de zwarte body is te leen tijdens een shoot.

Wil jij graag een jurk of meerdere stukken uit mijn client closet gebruiken tijdens je shoot? Geef dit dan van te voren aan en ik neem de kledingstukken mee naar de shoot!


Meer van mijn werk