Contact

Heb je vragen vul dan onderstaand formulier in! Wil je direct een shoot boeken? Klik dan op de foto onder het contactformulier, je word dan doorgestuurd naar mijn pagina om een shoot te boeken.

Lukt dit niet? Dan mag je mij natuurlijk ook altijd een berichtje sturen om een shoot te boeken!

06-43101433

info@juliagrosfeldfotografie.nl

KVK-nummer: 85415057

Btw-nummer: NL004093428B15FAQ

Hoeveel beelden krijgen we aangeleverd?

Per pakket staat het minimale aantal foto's dat je krijgt aangegeven. In principe krijg je alle goede foto's bewerkt aangeleverd. Dit aantal is ook afhankelijk van het aantal personen, duur, etc.

Reis je voor een fotoshoot?

Jazeker! Niet alleen voor bruiloften maar ook bijvoorbeeld voor een gezin of koppel shoot reis ik, zowel in Nederland als daarbuiten!

Hierbij worden er reiskosten gerekend per kilometer in/rondom Nederland, daarbuiten zijn de reiskosten in overleg.

Wat doen we als het regent of slecht weer is?

Voor een shoot check ik altijd het weer, mocht het zo zijn dat het slecht weer wordt zal ik contact met jullie opnemen. In overleg verzetten we de shoot direct of wachten we het weer op de dag af en verplaatsten we last minute.

Wat moeten we dragen tijdens een fotoshoot?

Tijdens een shoot is het belangrijk dat de aandacht naar jullie gaat en niet naar jullie kleding. Kies hierom geen kleding met felle/neon kleuren, grote logo's of grote prints. Nog belangrijker is om met elkaar de kleding af te stemmen. Dit zorgt voor een mooier beeld. Wil je hier nog meer tips over? Bij elke shoot stuur ik een brochure vol met advies naar je toe!

Hoe werkt het afleveren van foto's?

Zodra jullie foto's klaar zijn stuur ik jullie een mail met daarin een link naar jullie album, via dit album kun je alle foto's bekijken en downloaden. Als je dit album opent staat er rechtsboven de foto's naast een hartje een pijltje om het gehele album in 1x te downloaden!

Geef je ons ook de onbewerkte beelden?

Op deze vraag moet ik nee antwoorden, bij het kiezen van een fotograaf kijk je niet alleen naar de foto's maar ook naar de bewerking/stijl van de fotograaf en dus naar het gehele eindproduct. Om die reden krijgen jullie enkel de bewerkte foto's aangeleverd. We kunnen wel overleggen over kleine aanpassingen in de bewerking (binnen mijn fotografische stijl).