EDITORIAL & FINE ART PHOTOGRAPHY


Lifestyle en branding fotografie

Heb jij een fotograaf nodig om een branding foto's van jezelf te laten maken? Of heb jij iemand nodig om foto's van jouw producten in een lifestyle omgeving te maken? Dan ben ik de fotograaf voor jou! Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken met de foto's. Aan de hand hiervan maken we een plan dat ervoor zorgt dat jij de foto's krijgt die je wilt.

Boeken & werkwijze

Wil jij graag een shoot voor jouw bedrijf boeken? Of wil je branding foto's van jezelf laten maken? Stuur mij dan via het contact formulier op deze site een bericht met wat je wilt en andere nuttige informatie zoals bijvoorbeeld de periode waarin de shoot moet plaatsvinden. Aan de hand hiervan geef ik je een reactie via de mail of bel ik je om wat meer te bespreken of een gesprek op locatie in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we verwachtingen en hierna krijg je een prijsopgave. De kosten voor een shoot beginnen vanaf €250,- Daarna kunnen we aan de slag!

Mijn stijl

Mijn fotografie is zacht en tijdloos met een vleugje creativiteit. Ik combineer portretten, detail- en creatieve foto's zodat jij een diversiteit aan foto's geleverd krijgt. Op deze manier heb jij genoeg beelden om jouw branding toe te passen in elk onderdeel van jouw werk, denk aan je website, social media, profielfoto's, etc!Meer van mijn werk